Nem broccolisalat
Portioner: 1–2 pers.
Ingredienser:
- 1 broccoli
- 1 snackpeber
- 1 håndfuld mandler
- 1 håndfuld babyspinat
- 2 forårsløg
- 1 spsk. god ekstra jomfruolivenolie
- Lidt friskpresset citron
- Havsalt
Tilberedning
Del broccolien i små mundrette buketter, og læg dem i en skål.
Hæld kogende vand over, og lad det trække et par minutter. Skylles straks i koldt vand. Snit forårsløg og peberfrugt.
Hak mandler og evt. babyspinat groft. Fordel det hele i et fad.
Bland olivenolie, citron og lidt salt sammen, og hæld det over grøntsagerne.
To slags vafler
To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...
Stenalderbrød med æg og avocado
Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...
Nem broccolisalat
Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...
Glutenfri boller
Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...
Funktionel Kost af Lene Lysholm
Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...
Fennikelsalat med ananas
Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...
Blomkålstaboulleh
Blomkålstabouleh Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
- 1
- 2
Pilebarkekstrakt
OM SKRIBENTEN
LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth.
Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.