Artikler af Lene Lysholm
To slags vafler
To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...
Stenalderbrød med æg og avocado
Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...
Nem broccolisalat
Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...
Glutenfri boller
Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...
Funktionel Kost af Lene Lysholm
Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...
Fennikelsalat med ananas
Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...
Blomkålstaboulleh
Blomkålstabouleh Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
- 1
- 2