To slags vafler

Portioner: 2-3 pers.

Morgenmadsvafler

Ingredienser:

Frokostvafler

Ingredienser:

Tilberedning

Alle ingredienserne blendes med en stavblender, og til sidst tilsættes kokosolien.

Lad dejen hvile i 3-5 minutter, mens vaffeljernet bliver varmt.

Det er ikke nødvendigt at bruge fedtstof på vaffeljernet, da den smeltede kokosolie i dejen er tilstrækkelig.

Kom ca. 1 – 1 ½ dl dej på pladen (afhængigt af vaffeljernets størrelse), og bag ved middelvarme ca. 2-3 minutter pr. vaffel.

Noter:
Køles af på en rist, da de ellers bliver bløde.

Kan holde sig fire til fem dage på køl, eller frys evt. resten ned.

Spis vaflerne til morgenmad eller frokost med friske bær eller avokado, grøntsager eller laks

To slags vafler

To slags vafler Portioner: 2-3 pers. Morgenmadsvafler Ingredienser: 1 spsk. chiafrø 0,5 tsk. stødt kanel...

Stenalderbrød med æg og avocado

Stenalderbrød med æg og avocado Portioner: 2-3 pers. Stenalderbrød u. æg Ingredienser: 30 g bage...

Nem broccolisalat

Nem broccolisalat Portioner: 1–2 pers. Ingredienser: 1 broccoli 1 snackpeber 1 håndfuld mandler 1 håndfuld...

Greenie

Greenie Portioner: 1 Ingredienser: 2 dl kefir, A38, skyr naturel eller plantemælk 100 g broccoli...

Glutenfri boller

Glutenfri boller Portioner: 12 styk. Ingredienser: 15 g gær 5 dl lunken vand 20 g...

Funktionel Kost af Lene Lysholm

Jeg har min egen klinik – Biologisk Balance, hvor jeg tilbyder rådgivning om sundhed og...

Fennikelsalat med ananas

Fennikelsalat med ananas Portioner: 2 pers. Ingredienser: ¼ rødkålshoved ½ fennikel 3 stængler bladselleri ½...

Chiagrød

Chiagrød​ Portioner: 1 Ingredienser: 3 spsk. chiafrø 2 dl mandelmælk ½ tsk. vaniljepulver 1 spsk...

Blomkålstaboulleh

Blomkålstabouleh​ Portioner: 2 pers. Ingredienser: 600 g blomkål 1 håndfuld persille ½ granatæble ½ dl...
Pilebarkekstrakt

OM SKRIBENTEN

LENE LYSHOLM
er vores skribent hos Naturehealth. 

Lene er uddannet Biopat & Naturopath ibm, og har derudover flere overbygninger herunder speciale i kræft, certificeret Sundhedsrådgiver v. Umahro, Dnalife® certification, Nordic Laboratories, NLP Practitioner. Derudover er hun også forfatter til e-bogen ”Funktionel Kost.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *